Veljen kyrpä tytön pillua

veljen kyrpä tytön pillua

Olin Ukin Kanssa saunssa ja ukkini mittaili minua hävyttömästi katseellaan. Olin silloi 14 v. Ukin tuijotus kiihotti minua ja minulla alkoi viisari nousta pystyyn.

Tämän huomatessaan ukkini tempasi minut mitään sanomatta syliinsä saunan ylimälle lauteelle ja työnsi kovan kullinsa pyllyyni. En ollut huomannut hanen seisovaa elintään, koska hänellä oli saunavasta sylissä. Voi sitä läiskettä ja ähinää! Aluksi minua sattui, mutta kun sulkijaklihakseni alkoi antaa periksi se alkoi tuntua ihanalta!

Ukki runkkasi minua samalla kun nussi raivokkaasti peräaukkoani, laukesimme suunnilleen samaan aikaan, toimitus ei kestänyt varmaan kuin minuutin. Ukkini vannotti minua että en saisi kertoa tapahtuneesta kenellekkään, no ei olisi kyllä tullut mieleenkään.

Tapahtuneen jälkeen ukillani ja minulla oli antoisia saunareissuja lukemattomia kertoja. Tätä jatkui noin 4 vuotta ainakin kerran viikossa, kunnes ukkini kuoli äkillisesti. Perunkirjoitustilaisuudessa oli paljon ihmetteleviä naamoja, kun ukkini oli tesmentannut minulle leijonan osan mittavasta omaisuudestaan.

Muistelen sitä vanhaa jäärää lämöllä, sillä juuri hän opetti minulle rakkauden aakkoset. Mulla oli suhde enoni kanssa, mikä alkoi heidän mökillään eräänä syksynä, kun hän pyysi minua kaverikseen tekemään syyskunnostukset siellä, kuten laituri kuiville, haravointi perussiivous yms.

Olimme siellä koko viikonlopun. Laiturin noston yhteydessä kävi niin, että minä luiskahdin veteen ja kastuin täysin. Juoksimme ylös kylmässä syyssäässä ylös tupaan, missä vaatteet pois.

Onneksi sauna oli jo lämpiämässä, niin pääsin heti lämmittlemään. Kohta tuli myös enoni lauteille ja pesun jälkeen kun siirryimme pukuhuoneeseen, huomasin penkillä kasan naisten vaatteita alusasuja myöten, mitkä enoni halusi minun pukevan ylleni. Ensin estelin, mutta hän musitutti, että olinhan pitänyt niistä pikkupoikanakin, kun olin heillä hoidossa Niinpä minä sitten keikistelin kohta kaikissa naisten asuissa, alusasuja myöten.

Hän tarjosi vähän lonkeroa vuotiaalle ja alkoi kohta hyväilemään. En laittanut yhtään vastaan ja niin sitten loppu viikonloppua autoimme toisiamme kaikin tavoin, Olin myös koko sen viikonlopun hänen "tyttönään" vaikka omat vaatteeni olivat jo kuivuneet.

Usein olin hänen luonaan, kun hänen vaimonsa oli poissa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tädin tuuraaja Täti rakensi miehensä kanssa mökkiä meille päin. Tädin ollessa kaupungissa vitsailtiin että olen tädin tuuraaja.

Helteisenä maanantaina olimme kahdestaan rakennuksella. Laitoin listoja seinän yläosaan pelkissä shortseissa. Maurin katse viipyi ihollani pitkään. Mauri halusi pestä selkäni. Hieroa kipeitä lihaksia suihkussa. Laitoin kädet seinää vasten. Levitin jalkoja pyllistäen hiukan. Tuntui kuin olisimme yhtä ja samaa. Luulin yhteisen seksimme olevan meidän salaisuudeksi. Seuraavan kerran kun Täti lähti kaupunkiin hän todella yllätti minut. Sanoi olevansa kiitollinen Maurin kanssa viettämästäni ajasta.

Se on viihtynyt mökillä kokoajan. Täti kysyin minun viihtymistäni? Sanoin viihtyneeni, nauttineeni ja oppineeni paljon. Suhteeni Mauriin jatkuin koko rakennus hankkeen ajan.

Se oli helteinen kesä. Kauan sitten, kun asuimme vielä kotona veljeni kanssa, vietimme unohtumattoman ja ihanan viikonlopun veljeni kanssa. Teini-iän hormooniryöpsyt olivat saaneet minut muutama vuosi aiemmin vahvaan otteeseensa ja sormetin itseäni tavattoman paljon fantasioiden milloin mistäkin, en kuitenkaan koskaan veljestäni.

Jäimme viikonlopuksi kahden kotiimme, hiukan viiniä, sopiva mielentila ja muutaman pienen epäröivän hipaisun tuloksena vietit saivat vallan ja vietimme 3 vuorokautta sängyssä, rakastellen ja nukkuen, rakastellen ja nukkuen. Kokemus lähensi sisarussuhdettamme ja olemme nyt vuosien jälkeen mitä parhaimmat kaverit, pitäen aktiivisesti yhteyttä toisiimme.

Pian tapahtuman jälkeen kirjoitin tänne "tositarinoihin" kokemuksestani nimimerkillä Mari-sisko otsikolla Rakas veljeni. Kirjoitelmani sai silloin todella hyvän vastaanoton ja enimmäkseen positiivisia kannanottoja.

Olin silloin 15v naapurinrouva oli n 38v himokas imuri jota halusin,ja kävipä flaksi hänen miehensä lähti viemään muksut kesänviettoon maaseudulle. Heti ensimmäisenä päivänä hän pyysi talkooapua..

Typeryyttäni olin kuin en tietäisi maksutapaa. Aino katseli siis napurini,kai se meniperille. Juu Juu sanoin kyl se käy Niinpä hommienjälkeen lämmitimme saunan Saunomaan mennessämme hän kysyi oliko ollut tyttöjenkanssa. Nielaisin ja sanoin en. Aino sanoikin että meillä onkin aikaa mukavasti,koko viikko. Olen onnellinen hänen opeistaan. Olemme nytkin ikääntyneinä edelleel rakastelleet ja kieli ei unhoitu milloinkaan. Mulla oli veljen kanssa joskus murrosikäisinä seisottelutuokioita. Tehtiin yhdessä maatalon töitä ja joskus heinäsaraanissa tokaisin, että perkele kun tuo mulukkin seisoo.

Niin miullakii, totesi veli. Sitten varovasti avattiin sepalukset ja katseltiin seisovia kalujamme. Hänellä oli pienehkö tuppimulkku mulla suurempi, josta terskakin jo näkyi. Koskettelimme toistemme mulkkuja ja painelimme niitä vastakkain, kummalla ennemmin taipuu fys.

Jatkoimme leikkejämme silloin tällöin. Muutakin myöhemmin, mutta ei koskaan panoja. Sen muistan kun olin hänen kanssaan saunassa, mulla seisoi aina enkä sitä peitellyt. Veli oli vähän estoisempi. Nyt ollaan jo aikuisia ja kummallakin naiset ja lapset, mulla joka lapsenlapsi.

Tulee kuitenkin aina joskus mieleen nuo nuoruusmuistot enkä pahalla niitä muistele. Oi nuoruus ja seksuaalinen herääminen. Olin kesällä maalla sukulaisten hoivissa. Nukuin serkkujen kanssa aitassa. Pojat pani mua peppuun vuorotellen. Loppu kesästä opin nauttimaan siitä. Syksyllä koulun alkaessa halusin lisää Minua kiihottaa äitipuolen ja pojan välinen seksi ja että äitipuolella on isot rinnat. Toisaalta äitipuoli ei ole sukulaisesi. Mä uhallani härnään veljeni sairaan kiimasex työnnän persettä sen etumusta vasten ja harjaan hiuksia pikkuhousut ja tissiliivit päällä kun se istuu sohvalla se ei saa silmiään irti musta luulen et siltä on tullu muutaman kerran housuun kun oon istunu sen syliin ja musiikin tahdissa liikkunu.

Joko koetit isäpuoleen, ja miten teit tai meinasit tehdä saadaksesi sen kiihottumaan? Mulla oli kanssa tapana kiusata pikkuveljeä, kun se oli murrosiässä. Usein keinuttelin lanteita ja pidin löysää T-paitaa, missä kaula-aukko paljasti nännit kumarrellessa. Kerrankin makoilin sohvalla ja vilauttelin mustia pikkuhousuja välillä.

Jumatsuka, että se kuolasi ja sen etumus pullotti. Joskus melkein pelotti, että se käy kiinni. Kerrankin tulin saunasta ja isä ja äiti vuorostaan menivät saunaan. Join limua keittiön ovella pelkkä pyyhe ympärilläni. Veli istui sohvalla ja oli kumartuneena seisovan kullinsa päällä. Menin ohitse ja pudotin pyyhkeen huoneeni ovella. Sovittelin pikkuhousuja autuaan hitaasti, kun noteerasin veljen katsovan minua oviaukossa.

Peitin rintani käsilläni ja käännyin ja huomasin hänen alkkarinsa etumuksen pullottavan ja läikkä paljasti, että hän oli lauennut housuihin samalla. Hän hävisi vessaan samantien Huoneissamme oli välissä vaatekomeroseinä. Aikanaan, kun poikakaveri astui kuvaan mukaan, niin tiesin veljeni kuuntelevan komeron läpi panemistamme.

Joskus, jätin komeron oven raolleen tahallani ja huohotin liioitellusti. Pelkkä varovainen paneminen sai sänkyni natisemaan. Mun isoveljeni on mua 10v vanhempi. Hän ei asu meillä vaan mualla. Kun veljeni tulee meille olen hänen kimpussa lähes aina. Monta kertaa leikin varjolla hän on ottanut multa housut pois jaloistani. Kun tulin vanhemmaksi halusin hänen mukaansa ja maksu oli aina housut pois jaloista, saman tekevää oliko paikalla joku vai oltiinko kahdestaan.

Ja veljeni halusi tarkistaa mun pilini että toimiiko se. Sen jälkeen poika pöydälle ja tarkastus. Veljeni ja minun välit ovat äärimmäisen läheiset ja lämpimät. Rakastan veljeäni juuri niin paljon kuin veljeä on soveliasta rakastaa Olen pahoillani, että jutustani tuli pitkä, mutta toisaalta senhetkisen tunnemaailmani ristiriitaisuuden ja monisäikeisyyden vuoksi en osannut sitä lyhyemmin kuvailla. Asun ihanan perheeni, kaksi vuotta vanhemman veljeni ja vanhempieni, kanssa omakotitalossa Keski-Suomessa.

Ollessani alun toisellakymmenellä aloin havaita itsessäni merkkejä vartaloni kehittymisestä. Erityisen ylpeä olin kun tiedostin pitkänhontelolla vartalollani rintojen alkaneen kasvaa ja lanteiden pyöristyneen naisellisia muotoja muokaten, sain karvoitusta kuin aikuisilla naisilla.

Menkkojen alun koin vastenmielisenä, mutta tietenkin tiesin niiden välttämättömyyden ja hyväksyin sen tosiasiana. Noin vuotiaana aloin tiedostaa seksuaalisuuteni ja ensimmäisen orkkuni koin hyvin yllättäen ja erikoisella tavalla. Koulun liikuntatunnilla kiipesimme köysiä ja minulle tuli aina kiipeämisestä epämääräisen miellyttävä olo, kunnes kerran, varoittamatta se tapahtui.

Lähes katon rajassa tutuksi tullut tunne, reisien sisäpinnassa ja lantioni pohjassa kutittavan kihelmöivä puutuminen, kasvoi räjähteleväksi sykkeeksi leviten viuhkana vartalooni. Puristin köyden voimakkaasti reisieni väliin ja annoin itseni liukua hitaasti alas sykkeiden hitaasti laantuessa.

Kaksin käsin köyttä puristaen istuin lattialla peläten tihentyneen hengityksen ja poskien kuumotuksen paljastavan sen ihanan tunteen, jonka olin saanut odottamatta kokea korkeuksissa. En ihan oikeasti tiennyt, mistä oli kyse mutta sen jälkeen harrastin köysiä paljon.

Siitä köydestä tuli ensirakkauteni, poikaystäväni, jonka syleilyyn hakeuduin aina kun se oli mahdollista saavuttaakseni uudelleen taivaalliset sykkeet sisälläni. Huumaantuneena ensikokemuksestani aloin pian kaivata kuumia sykkeitäni useammin kuin liikuntatunneilla ja näin alkoi sängyssäni kiihkeä tutkimusmatkojen ja kokeilujen kausi. Painelin itseäni tyynyillä ja pehmoleluilla, mutta tykyttävä hyväolontunne antoi odottaa tuloaan. Vierailin netissä keskustelupalstoilla sekä chattailin paljon asian ympärillä ja aika pian ymmärsin olevani oikeilla jäljillä.

Sykkivä nautinto sai ihan oikean nimen. Kun rohkaisin mieleni koskettelemaan itseäni sormin onnistuin saavuttamaan huippuni helposti Ja siitä alkoi määrätietoinen matkani nautintojen maailmaan. Seksuaalisuus hallitsi elämääni useita vuosia täyttäen lähes kaiken koulun ja harrastusten vapaaksi jättämän ajan. Ajattelin seksiä jatkuvasti, saatoin tyydyttää itseni kolmasti — neljästikin, joskus jopa useamminkin, päivässä ja vaikka koin orgasmini aivan taivaallisen upeina aloin kaivata lisää ja jotain uutta ja vielä järisyttävämpää.

Ollessani yksin kotona tein tutkimusmatkoja vanhempieni makkariin etsien viitteitä seksistä, tutkin veljeni huoneessa laatikoita. Kun löysin hänen kätköistään nipun pornolehtiä, pornokasetin ja kortsupaketin, olin aivan hämmentynyt, kuinka ne vaikuttivat minuun.

Tunnustelin kortsua paketin päältä tietäen tarkkaan, mihin ja kuinka sitä käytetään. Mielikuvitus täydennettynä pornokuvilla sai minut tuntemaan, että olin ensimmäisen kerran jotenkin oikeasti kosketuksissa seksiin Tunsin valuvani vuolaasti, kun upotin oikean käteni ojennetuin sormin pikkuhousuihini.

Siinä istuin veljeni kirjoituspöydän ääressä tuijottaen jotain eroottista kuvaa kädessäni kortsupaketti, koskettelin itseäni ja räjähdin ennenkokemattomaaan orgasmiin… Se jäi mieleeni suurempana tapahtumana kuin tavanomainen itsetyydytykseni. Olin aina kokenut veljeni suurena idolina, joka pelasi paikkakuntamme jääkiekkojoukkueessa ja oli koulutyttöjen piirittämä.

Nyt hän löytöni johdosta nousi arvoon arvaamattomaan ja alkoi mielikuvissani osallistua fantasioihini. Jo ajatus kortsupaketin avaamisesta tuntui jännittävältä ja tapani mukaan odotin erityisen kiihkon vallassa iltaa ja mahdollisuutta päästä omaan sänkyyn voidakseni ihan oikeasti kosketella käsilläni paljasta, ihan oikeaa kortsua.

Hampaita pestessäni sain neronleimauksen. Odotin, että veli oli pessyt hampaansa, varpaillani hiipien hain sähköhammasharjan. Vapisevin sormin avasin kortsupaketin, tuoksuttelin sitä, maistoin kielelläni, koskettelin itseäni ja pian rullasin veljeni kortsun hammasharjan kädensijan päälle ja upotin värisevän ihanuuden itseeni.

Ilta toisensa jälkeen ja usein päivisinkin nautin keksinnöstäni. Kuin vahingossa kulutin veljeni kortsuvaraston loppuun, yksi kerrallaan. Joskus veljeni huusi kuin hinaaja, kun ei löytänyt hammasharjaa aamulla veskistä Onneksi hänellä ei voinut olla aavistustakaan, missä se oli ollut.

Tiedostamattomasti aloin keimailla veljelleni, tein kaikkeni miellyttääkseni häntä, piipahdin tuon tuosta hänen huoneessaan usein pukeutuneena vain pikkupöksyihin ja rintsikoihin. Kihisin raivosta, kun en havainnut hänessä mitään huomioimisen merkkejä. Kuin kostoksi käytin hänen tavaroitaan omiin tarkoituksiini.

Tussit, rollon purkit ja kaikki muu soveltuva sai käydä sisälläni. Merkitsin hänen kyniään ja muita koulutarvikkeita omilla tuoksuillani. Ajattelin, että jossain vaiheessa hänen olisi pakko nähdä minussa myös nainen, vaikka olinkin vain hänen pikkusiskonsa. Aluksi syytin itseäni ja hajamielisyyttäni kun en löytänyt illalla pesuhuoneeseen jättämiäni alusvaatteita, mutta kun se alkoi olla toistuvaa hiipi mieleeni riemullinen epäily… Viekkaasti aloin jättää pikkarini tiettyyn paikkaan esille iltaisin ja jo ensimmäisenä iltana kun taas hain taas hammasharjaa omaksi ilokseni, olin pakahtua, kun havaitsin, että pikkuhousuni olivat kadonneet.

Se hiveli kummallisella tavalla itsetuntoani ja kohotti seksuaalisen minäni kattoterassille… auringonpaisteeseen, tuuli antoi vapautta fantasioilleni kun hekumoin ajatuksella, missä minun pikkarini nyt olisivat.

Tuntui taivaallisen syntiseltä, riettaalta ajatella, että minun pikkuhousujeni avulla veljeni saisi kokea onnellisia hetkiä. Koin mielessäni ensi kertaa naisellisuuden huumaavan tunteen, tunteen olevani haluttu.

Eräänä iltana, täysin spontaanisti, havaittuani pikkuhousujeni jälleen kadonneen ryntäsin koputtamatta veljeni huoneeseen. Sängyllä selällään maaten veljeni katseli pornoleffaa. Hänen kätensä oli puristunut pikkareillani verhotun valtavan kalun ympärille Salamana hän pomppasi pystyyn ja lehahti tulipunaiseksi.

Siinä me seisoimme posket punoittaen, sanattomina toisiamme tuijottaen, sisko ja veli, minulla kädessäni yhteinen hammasharjamme, hänellä pikkuhousuni.

Aamulla veljeni ei kysynyt, missä hammasharja oli, en myöskään minä pikkuhousujani. Tilanne oli jokseenkin kiusallinen ja tunsin helpotusta, kun pääsin lähtemään kouluun. Aina kun suljin silmäni ja annoin ajatukselle vapauden, näin veljeni kalu pystyssä pikkuhousuineni. Se oli ehkä eroottisinta, mitä olin milloinkaan kokenut ja sai minut pysymään kosteana koko pitkän koulupäivän.

Tuli viikonloppu ja vanhempamme lähtivät mökille jo perjantaina ja jäimme kahden kotiin. Tunnelma oli jotenkin vaisu, kunnes veljeni keksi, että hakisimme pullon vinkkua ja vähän siideriä. Lipittelimme juomia ja katselimme vaivautuneesti kelloa. Minä olin luvannut mennä likkakaverini kanssa discoon, Olli kavereidensa kanssa kotibileisiin.

Viini hiipi mukavasti päähän, keventäen tunnelmaa, jossain vaiheessa veli alkoi selitellä tapahtunutta. Hän peitti noloutensa hyökkäyksen taakse moittimalla minua kärkevästi, kun ryntäilen hänen huoneeseensa koputtamatta ensin oveen.

Tunsin jääväni alakynteen, kun hän alkoi vinoilla oikein tosissaan. Luuletko, etten tiedä, kuinka sä olet käynyt mun huoneessa? Sieltä on kadonnut ainakin yksi lehti ja mun kortsut. Kukaan muu ei ole voinut niitä ottaa kuin sä. Ja luuletko, etten mä tiedä, mitä sä puuhaat meidän yhteisellä hammasharjalla -" Olin tyrmistynyt, en voinut kuvitella, että Olli tietäisi näin paljon.

Ei viitsi riidellä, eikä kumpikaan puhu mitään, jooko? Kilistelimme sovinnon kunniaksi ja tunnelma alkoi vapautua illan hämärtyessä. Olimme jo mukavasti tuiskeessa, kun Olli tuli viereeni, ihan kiinni ja nosti kätensä kaulalleni, puristi lujasti ja painoi pitkän märän suukon poskelleni. Olli kiusoitteli minua epäillen neitsyeksi, joka minun oli kyllä myönnettäväkin.

Niin tunnusti Ollikin sitten, ettei hän ihan oikeasti ollut koskaan ollut naisen kanssa ihan loppuun asti. Jatkaen kiusoitteluaan Olli kosketti rintaani ja nauroi niiden olevan täysin tarpeettomat, kun ei kukaan niitä saanut kosketella.

Hänen kätensä liikkui vartalollani yhä vallattomammin, sukelsi paitani alle ja kosketteli vatsaani. Silloin minuun iski pakokauhu ja vakavoituen jäykistyin. Sen huomasi Ollikin ja lopetti. Jossain vaiheessa Olli ehdotti sovinnon kunniaksi suudelmaa, mutta minusta se tuntui sisarusten kesken niin pervolle, etten voinut siihen suostua, mutta kun hän halasi minua voimakkain ottein, tapahtui minussa jotain käsittämätöntä.

Lanteitani alkoi pakottaa ja tunsin tuttua kihelmöintiä jalkojeni välissä. Tahtomattani puristelin polviani tiukasti yhteen jotta lämmin tunne vartalossani säilyisi.

Olli nousi seisomaan ja veti minut käsistä pystyyn itseään vasten. Taustalla vaimeasti soiva musiikki sai meidät kietomaan kätemme toistemme ympärille ja keinumaan musiikin tahdissa lähellä toisiamme. Ollin kännykän hälytys keskeytti tanssimme, puhelu oli jotenkin katkonainen ja lyhyt kun hän päänsärkyä syytellen perui lähtönsä illan bileisiin. Mieleni liikuttui kun ajattelin hänen peruneen viikonloppumenonsa minun vuokseni. Viinin lämmittämät ajatukseni kieppuivat onnesta mykkyräisinä, Olli oli vihdoin huomannut minut ja halusi jäädä kotiin kahden… minun kanssani.

Mieleni oli kiedottu utuiseen onnellisuuden verhoon, tunsin irtautuneeni ajasta ja paikasta, halusin vain palata ja pitää kiinni siitä, minkä olin hetki sitten saavuttanut.

Se oli hyvänolontunne vailla halua tai vaatimuksia, en tuntenut eroottista jännitettä tai fyysistä halua… oli vain tunnelma, lämpö… olotila. Olli kaatoi tilkan viiniä laseihimme ja istahti sohvalle katsellen minua kun toin sipsipussin pöytään. Sanattomina, ehkä hieman hämmentyneinä katselimme toisiamme. Hetken kuluttua kuin sanattomasta sopimuksesta nousimme ja jatkoimme keskeytynyttä tanssiamme. Hitaasti painaudun Ollia vasten yhä tiukemmin ja musiikin tahtiin hieroimme itseämme toisiamme vasten naamioiden sen tanssiksi, joka jatkui ja jatkui.

Toisiimme ripustautuneina tunsin kuinka pumpulinpehmeä, upottava lämpö hyväili minua, suussani vaahtokarkin maku tunsin jalkojeni alkavan pettää, kun Olli tanssitti minua hitaasti sohvaa kohti. Hän kallisti minut hellästi alas ja laskeutui kevyesti päälleni.

Olin unenomaisessa usvassa, kun Olli alkoi riisua minua. Tuntui niin oikealta ja luonnolliselta auttaa häntä haparoivien käsien yrittäessä avata puseroni nappeja ja rintsikoitteni hakasia.

En laittanut vähääkään vastaan, kun tunsin farkkujen ja sitten pikkarien liukuvan jalastani. Värisin hänen käsiensä tutustuessa vartalooni. Kivikovat nännini huusivat kosketuksia. Ihoni kihelmöi käsien vaeltaessa niskani kautta yli selkäni… pepun kautta takaisin yli rintojen kaulalleni ja hiuksiin. Sulavin liikkein käsi liukui takaisin viihtyen hetken pienten kiinteiden rintojeni kanssa, jatkoi matkaansa yli jännittyneen vatsani, tulikuuman häpykumpuni yli reisieni sisäpinnalle.

Tunsin olevani tulessa, enkä varmasti milloinkaan ole ollut näin märkä ja tulessa, kun veljeni antoi sormiensa hitaasti liukua sisälleni. Annoin hänelle tilaa tutustua minuun ja tunsin olevani valmis ihan mihin tahansa hänen kanssaan. Tehdään se yhdessä ensimmäistä kertaa. Mari, minä haluan sinua, olen halunnut jo kauan Minulla ei ollut voimaa eikä haluakaan vastustella.

Tiesin, ettei tätä saanut tapahtua, mutta en välittänyt, vaan upposin yhä syvemmälle hyvään olooni ja haluun saada kokea, miltä tuntui olla oikean miehen kanssa Reittäni vasten tunsin veljeni kivikovan kalun. Halusin saada sen sisälleni, heti. Olisin halunnut koskettaa sitä, mutta ujous pakotti minut vain painautumaan hänen vartaloaan vasten.

Tunsin sellaista halua saada kokea fantasiani totena, että olisin halunnut huutaa ääneen. Kaikki tuntui niin oikealta ja väistämättömältä, halusin edetä nopeasti ja saada tuntea jotain ihan oikeasti sisälläni.

Kuin taikaiskusta lumous haihtui ja havahduin todellisuuteen. Näin itseni kuvajaisena olohuoneen ikkunasta ja kuin vieraana katselin ilkosen alastonta vartaloani tajuten, mitä olin, olimme juuri tekemässä veljeni kanssa. Nousin istumaan ja kiedoin kevyen huovan tiukasti ympärilleni. Halusin itkeä ja hävetä, vaikka mitään ei ihan oikeasti vielä ollut tapahtunutkaan.

Juoksin huoneeseeni ja paiskasin oven kiinni. Kaivauduin peittojen alle, painoin kasvot pehmonalleni syliin ja annoin itkun tulla. Pienen hetken kuluttua Olli tuli huoneeseeni. Hän oli pukenut farkut jalkaansa, istui sänkyni laidalle silittäen hitaasti hiuksiani. En tiedä, mikä minuun meni. En missään tapauksessa halunnut käyttää sinua hyväksi, mutta Olen jo kauan katsellut sinua ja siitä lähtien kun löysit minut pikkareittesi, olen ihan oikeasti halunnut sinua, nähnyt sinusta unia ja Ei sisarukset tee sellaista.

Vaikka minäkin olen fantasioinut sinusta ja keimaillut sinulle en ole milloinkaan ajatellut, että se tapahtuisi ihan oikeasti Siis minulle, vaikka kaipaankin kosketuksia Hiljaisuus ei tuntunut vähääkään raskaalta tai kiusalliselta, mutta kun Olli sanattomana nousi seisomaan sydämeni pomppasi kurkkuun, luulin hänen lähtevän sittenkin kavereittensa kanssa bileisiin, pois luotani.

Kun hän palasi, istuin yhä alastomana peittooni tiukasti kietoutuneena, selkä seinää vasten, jalat koukussa sängylläni nalle sylissäni. Olli istui viereeni ja siemailimme vinkkua pullon suusta, juttelimme vaisuina ja Olli sanoi toistamiseen olevansa pahoillaan, että oli järkyttänyt minun mieltäni.

Hän oli niin uskomattoman kiltti ja vilpitön minua kohtaan, että suuri hellyys täytti mieleni, ja vastasin hänelle, ettei ole mitään syytä olla pahoillaan… mitään kaduttavaa ei ole tapahtunut. Ja tarkoitin sitä todella Veljeni kietoi kätensä niskani takaa harteitteni ympäri, puristi minua hellästi itseään vasten ja painoi veljellisen suukon poskelleni.

Tuttu kihelmöinti alkoi kiivetä vartalooni. Kun nostin kättäni vastatakseni veljeni halaukseen valahti peitto harteiltani paljastaen alastoman olkapääni ja rintani. Paljaiden olkapäiden kosketus vaikutti minuun sähköiskun tavoin…. Olli aikoi nostaa peiton takaisin, mutta arastellen käsi viipyi olkapäälläni hetken……kuitenkin liian kauan kuin hyväksyntää hakien, eteni ja pysähtyi paljaan rintani päälle….

Ristiriitaisin tuntein yritin pitää mieleni viileänä, estää ja samalla sallia alavatsani mukavan tunteen. Ymmärsin, että nyt minun olisi paettava, mutta ymmärsin olevani sillä hetkellä vaipumassa tunteiden ja viettien vietäviksi. Koin vapautuvani suuresta taakasta kun heittäydyin virran vietäväksi…… paluuta ei ollut Veljeni painoi kuumat huulensa kaulani kuoppaan ja nyökkäsi kevyesti antaen käden liukua hitaasti yli vatsani reiteni sisäpinnalle, Olli liikkui ihollani hyvin hitaasti ylös ja alas.

Kuin vahingossa se hipaisi kuumottavaa häpykumpuani ja tunsin halua huutaa kiihkosta: Ollin huulet näykkivät kovettuneita nännejäni ja tunsin reisieni välissä vuolaan puron patojen taas murtuneen. Valuin peppuni vakoa pitkin lakanalleni ja huusin kosketusta. Vihdoin hän ymmärsi viedä kätensä avattujen reisieni väliin, kosketteli, paineli, hyväili, hieroi ja hakeutui hitaasti ahnaaseen vakooni. Tunsin haluni fyysisenä kipuna lanteissani kun Olli riisui farkkunsa, nousi päälleni ja painoi paljaalla reidellään kuumottavaa jalkoväliäni.

Lantioni tunsi hänen jäykistyneen kalunsa, kun lukitsin itseni häneen kiedotuin käsivarsin ja reisin. Onnen kyyneleet valuivat silmistäni, kun kuulin kuiskaavani hänen korvaansa: Olli, tule minun sisääni varovasti…. Olli nousi päälleni ja liukui vaivattoman liukkaasti sisääni.

Tunsin viiltävän kivun kulkevan lävitseni, mutta koska tiesin odottaa sitä, se ei rikkonut lumousta. Veljeni liikkui hitain liikkein päälläni ja tunsin ihan oikean miehen kalun sisälläni Siitä minä olin unelmoinut Taivaallinen tunne sen liukuessa vaivattomasti syvälle sisääni ja taas ulos. Pian Ollin vartalo jännittyi ja suusta pääsi voimakas huokaus. Hän tärisi päälläni ja tiesin hänen orgasminsa tulleen Suunnaton onnen tunne täytti minut, vaikka itse en saanutkaan En välittänyt, vaikka tiesin, ettei meillä ollut kortsua, vaan annoin mieleni nauttia ajatuksesta, että ihan oikea miehen sperma täytti minut elämäni ensimmäistä kertaa.

Se oli täydellistä, tätä hetkeä olin odottanut. Toisiimme kietoutuneina makasimme kauan hiljaa. Olli sanoi olevansa pahoillaan, että laukesi liian varhain.

Hän sanoi vain olleensa niin kiihottunut minusta, ettei voinut enää pidättää. Se, että hän oli minusta, pikkusiskostaan näin kiihottunut, tuntui mahtavalta. Se tuntui minusta naisena aivan mielettömältä. Hän tunsi vetoa minuun, halusi minua, välitti minusta, minusta itsestäni. Tunsin taas liikutuksen lähestyvän, annoin hellyyden ja hyvänolon kyynelten virrata poskilleni "Mari Sinä olit minun ensimmäinen.

En tiennyt, miltä se tuntuu Se oli aivan mahtavaa. Haluan sinullekin hyvän olon Olli mäkin haluun lisää, monta kertaa……. Toisiimme ripustautuneina raahauduimme suihkuun ja annoimme höyryävän veden valua ylitsemme. Se ei ollut oikeasti mikään suihku. Se oli suuri hyväily. Ollin saippuoidut kädet kulkivat minussa, minun käteni hänessä, olimme vartalot kiinniliimautuneina kimppu ahnaasti liukuvia käsiä ja toisiinsa kietoutuneita jalkoja.

Lantiot toisiaan vasten tiukasti painautuneina tunsin kuinka veljeni kalu alkoi jäykistyä vatsaani vasten, tartuin siihen kädelläni saaden kokea sen kasvun täyteen kokoonsa.

Se oli minun mielestäni valtava ja ihmettelin kuinka se voi niin vaivattomasti mahtua minuun. Tunsin suurta halua upottaa se suuhuni, mutta siihen ei vielä rohkeuteni riittänyt Olli nosti minut vahvoille käsivarsilleen ja kantoi minut vettä valuvana sängylleni. Uskomaton raukeus ja voimattomuus valtasi minut, kun makasin sängyllä selälläni. Tunsin, kuinka veljeni nosti polveni koukkuun ja uitti itsensä jalkojeni alle, työntyi minuun eikä kipua enää tuntunut.

Veljeni kalu liikkui minussa ja pian intohimoni sai minut liikuttelemaan lantiotani rytmikkäästi. Välillä ratsastin villisti veljeni päällä, pian hän otti minut takaa ja se tuntui ihanalta Olli tuli ulos ja käänsi minut rajusti selälleni… suukotti vatsaani ja alkoi nuolla minua ihanasti puristellen peppuani vahvoilla käsillään ja tunsin lähestyvän orkun pistelevänä tunteena.

Voimakkaat kouristelevat sykkeet syöksyivät pilluni kimppuun, kun kiedoin reiteni veljeni pään ympärille haluten upottaa hänet itseeni. Vielä viimeisten sykkeiden tuntuessa Olli kiipesi päälleni ja tuli sisääni aloittaen raivoisan rakastelun. Hien ja suihkun kastelemat vartalot hakkasivat toisiaan päästäen voimakkaita läiskähteleviä ääniä. Likomärästä pillustani kuului litisevää ääntä, kun veljeni liikkui siellä pitkin, voimakkain työnnöin Ihan pohjaa myöten sisään Puristin Ollia kaikin voimin ja tunsin orkkuni ensin hiipivänä pistelynä varpaissa, josta se syöksyi reisieni sisäpintaa pitkin ylös alavatsaan aaltomaisin liikkein purkautuen tulivuoren tavoin ylös kohti veljeni kalun täyttämää pillua valtavin kouristuksenomaisin sykkein ….

Hän romahti päälleni, hänkin nautinnosta huutaen. Usvamainen raukeus laskeutui peittona yllemme ja vaivuimme syvään uneen Olli päälläni poikittain nautintoa tuottanut kalu syvällä sisälläni. Viimeinen muistikuvani on onnen huumaama ajatus, että se kaikki tuntui niin oikealta ja luonnolliselta. Jossain vaiheessa yöllä heräsin litimärkänä ja onnellisena Ollin liikkuviin käsiin. Ties kuinka monta kertaa sinä yönä sain tuntea oman rakkaan veljeni sisälläni. Aamulla kun heräsin, Olli nukkui tiukasti sylissäni ja mieleeni alkoi hiipiä syvä katumus ja syyllisyyden tunto.

Itku ei ollut kaukana, kun yritin irrottautua veljestäni, mutta hän havahtui yritykseeni ja tiukensi otettaan, hamusi hitaasti nännin huuliensa väliin ja kietoi jalkansa ympärilleni. Kohottaen päätään Olli katsoi minua raukeilla silmillään, unipörröisin hiuksin.

Raukeasti hymyillen hän nosti etusormen huulilleni ja kuulin huulten välistä vaimean hhssssss. Silloin tiesin, ettei ollut mitään katumista. Onnesta mykkyräisenä kiedoin käteni hänen ympärilleen eikä minulla ollut kiire pois. Koko lauantain ja sunnuntain me vietimme sängyssä. Rakastelimme, söimme välillä hiukan, kävimme yhdessä suihkussa ja rakastelimme taas.

Kuin yhteisestä sopimuksesta emme vastanneet kavereiden soittoihin, emme reagoineet ovikellon pimputukseen emmekä kännyköiden tekstareihin. Vaikka oli viikonloppu, emme edes keskustelleet ulos tai kaupungille lähdöstä, emmekä sijanneet vuodetta, vaan asuimme siinä ja rakastelimme, nukuimme ja rakastelimme. Sunnuntaina iltapäivällä soitimme vanhemmillemme kysyäksemme heidän aikatauluaan ja olimme hyvin iloisia, kun he kertoivat tulevansa vasta illalla kotiin.

Meillä oli siis vielä kokonainen päivä toisillemme. Illan suussa aistit herkkinä kuuntelimme, milloin he saapuisivat. Ja kyllä me ehdimme. Viimeisen kerran teimme sen 15 minuuttia ennen heidän saapumistaan. Nousimme ylös, nostimme sormet toistemme huulille ja teimme sopimuksen. Kukaan ei saa tuollaisesta rakkaussuhteesta traumoja. Traumoja saadaan pelkästään hyväksikäytöstä! Joten mene ihan itse hoitoon että oppisit sinäkin tajuamaan jotakin tästä elämästä. Olen samaa mieltä, että vain hyväksikäytöstä voi todella saada traumoja.

Niin kauan kuin kaksi osapuolta ovat samaa mieltä asioista, ei kukaan koe mitään traumoja. Minun tuttavapiiristäni puolet tarvitsee siis hoitoa! Jot tämän sortin tarinoista pitäminen on sairasta. Et voi uskoa, tulin tänne juurikin tuon tarinasi takia..

Muinoin kävimme keskustelua kokemuksestasi. Mitä sinulle kuuluu jne.. Ihanaa kun muistit minut. Sinun viestisi lämmittivät aina mieltäni, jopa muistan Sinun joskus "puolustaneen" minua, vaikka et ihan varauksetta voinut hyväksyä tapahtunutta. Minulle kuuluu vain hyvää, elämä on ihanaa. Kirjoitin nyt keväällä, elän kuolemattomuuden tunteita, ahmin elämää ja odotan nälkäisenä tulevaisuutta.

Myös minä saan mukavia tuntemuksia aina kun muistelen mennyttä. Okei toi on hyvä jos oot vaan kuvitellut kaiken mutta toivon tosiaan ettei toi ole totta. Liian sairasta jos olisi totta. Ei porno, eikä tavanomainen. Luin kahdesti ja teki tehtävänsä. Pitää toki muistaa, että tuohon lukuun kuuluu myös homo, hetero ja biseksuaaleja, ei pelkästään "sukurutsareita". Milloinhan tulee se päivä että televisiossa on kiintiöhomojen tilalla kiintiörutsareita tai että rutsaaminen on trendikästä?

Homoseksuaalisuushan poistui esimerkiksi tautiluokituksesta ja rikoksena joskus 70 luvun paikkeilla pitkän ja tunteita kuumentaneen useita vuosia käyneen keskustelun jälkeen ja kolmekymmentä vuotta sen jälkeen kaikki tahtovat olla homoja tai ainakin haluavat homokavereita.

kiimapillu tauteja seksiasentoja video vitun veljen kyrpä pillu teiniäiti sarita. Nuori tyttö sormettaa ylilauta teini tytön peppu nude spermat paljaaseen. Treffit Kangasala / By veljen kyrpä massage porno Seksi pillusta kuvia pari hakee miestä tyttö seksi video pimppi Suomi julkkuja Ukki panee naapurin rouvalle. 3. syyskuu Mutta sitten sen jälkeen alkoikin se hivenen oudompi osuus, eli tyttö nousi pois jo . Runkkasin meistäni ja samalla näin veljeni seisovan kyrvän. mahtavan kyrvän painuvan vasten kiimanesteistä märkänä valuvaa pilluani. Porno jamina st petersburg escorts russia

Kullia perseeseen seksitre

Veli, Kotitekoinen, Intialainen, Koulutyttö, Sisko 1 year ago Tube8 Veli, Perhe, Pillu, Ratsastaa, Ajeltu, Sisko 1 year ago Beeg Perse, Biseksuaali, Suihinotto, Veli, Kyrpä, Takaapäin, Karvainen, Kolmen kimppa 1 year ago . Kain kieli avasi pilluni huulet ja tunsin, kuinka hän alkoi nuolla klitoristani. Lantioni työntyi aivan itsestään eteenpäin, ja painoin pilluani vasten veljeni suuta . Treffit Kangasala / By veljen kyrpä massage porno Seksi pillusta kuvia pari hakee miestä tyttö seksi video pimppi Suomi julkkuja Ukki panee naapurin rouvalle.

Kajaani ammattikoulu prostituutti

This article was written by Dorine Draheim  .